Rør gæren ud i den lune mælk, rør 100 g melet i. Dæk det til og lad det hæve i 30
min.
Pisk smørret med sukker og et æg ad gangen. Rør de 400 g. mel i, tillige med den
hævede dej. Fyld dette i smurte portionsrandforme, der kun fyldes halvt op. Dæk
formene til og lad dejen hæve, til den når formens kant. Sæt formene i en 200
grader C varm ovn og lad kagerne bage i 15min. Stik i kagerne med en kødnål for
at se, om de er færdig bagte, hænger der dej ved, må kagerne bage lidt længere.
Lad kagerne køle lidt af i formene, når de er bagt.
Kog lage af vand og sukker, tag det af varmen og hæld rom i, held denne lage
over kagerne lidt efter lidt, de skal kunne suge det hele. Når de er blevet
kolde, vendes kagerne ud, pyntes med piskefløde og kirsebær.